Nedjelja, 5. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ovo je čovjek koji je Japancu ukrao biciklo i osramotio čitavu državu !

Covek-koji-je-ukrao-bicikl
Preuzmite sliku

Premijer Srbije Ivica Dačić najavio je da će danas svim medijima u Srbiji biti poslana video-snimka i fotografija na kojima je zabilježen momenat krađe bicikla japanskom državljaninu Riju Asadžiju na Novom Beogradu. On je apelovao na građane da ako prepoznaju kradljivca bicikla o tome obavijeste MUP.

\"Covek-koji-je-ukrao-bicikl\"Nadamo se da ćemo tako riješiti ovo pitanje – rekao je Dačić, ističući da je krađa bicikla japanskom državljaninu \”velika sramota za Srbiju\”. On je dodao da su sigurnosne kamere ispred tržnog centra \”Ušće\” snimile čovjeka koji mu je ukrao izuzetno vrijedan dvotočkaš i da policija traga za njim.

Podsjetimo, Japanac Rio Asadži koji je na put oko svijeta krenuo iz Južne Afrike i do sada prešao blizu 20.000 kilometara, najveću neprijatnost doživio je u Beogradu gdje mu je ukraden bicikl.

Asadži kaže da mu je bicikl, koji je uredno zaključao, ukraden ispred šoping-centra \”Ušće\” prije devet dana. Prema njegovim riječima, u tržnom centru je proveo samo dvadeset minuta, a kada se vratio bicikl nije više bio tu.

\”Odmah sam krađu prijavio policiji, a o ovom neprijatnom događaju obavijestio sam i ambasadu Japana\”, kaže Asadži, prenosi RTS. Kako Asadži ističe, reč je o crnom biciklu marke \”panasonik\”, koji se može kupiti samo u njegovoj domovini. Asadži kaže da će u Beogradu ostati još nekoliko nedjelja u nadi da će bicikl biti pronađen.

Povezani sadržaj: Biciklom prošao pola svijeta i u Beogradu mu ga ukrali.

Tuzlanski.ba / Doznajemo.com

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: